TIP DANA: Sport bojsi žele novu pobjedu u Klauzuri (1,55)

0

Peruanska Liga 1 počela je prethodne nedjelje, a u danas slabijoj kladioničarskoj ponudi izdvojili smo upravo duel Klauzure između Sport bojsa i Kantolaoa.

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 10 eur sport bonusa i 20 eura kazino bonusa.

Sport bojsi su startovali ligu pobjedom protiv Aliance Atletika, dok je Akademija Kantolao na svom terenu poražen od Sporting Kristala rezultatom 2:0.

Domaćini su favoriti, a nekoliko je razloga zbog kojih smo izabrali baš ovaj duel kao predlog dana.

Ovo je susret dvije posljednjeplasirane ekipe nedavno završene Aperturee.

Sport bojsi su takmičenje završili na pretposljednjoj 18. poziciji sa istim brojem bodova, dok je Akademija Kantolao bila najgora ekipa u Aperturi sa svega devet bodova i ubjedljivo najgorom gol razlikom sa sveag devet postignutih i 36 primljenih golova.

Domaćini na ovom meču bi pobjedom mogli da dođu do maksimalnog učinka posle dva kola Klauzure.

Kako je završila Aperturu tako je nastavila u Klauzuri ekipa Akademije Kantolaa pa poraz na startu od Sporting Kristala od 2:0 nagovještava novu lošu sezonu za ovu ekipu.

Na prethodna četiri međusobna meča Sport bojsi su zabilježili tri pobjede, dok je posljednji meč završen neriješenim rezultatom.

Za one koje nisu upućeni peruanska liga podijeljena je na dva dijela, Aperturu i Klauzuru u kojima 19. ekipa igra međusobno po jednu utakmicu.

Naš predlog je pobjeda domaćina, a Meridian kladionice ovu pobjedu vrednuju kvotom 1,55.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here