TIP DANA: VELS – HRVATSKA

0

Grupa D, kvalifikacije za EURO 2024. Nešto što je već izvjesno posle pobjede Turske nad Hrvatskom je da će se reprezentacija Turske plasirati na EURO i da je na korak od glavnog žreba.

REGISTRUJTE SE i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 50 eura BONUSA.

Hrvatska je sada u maloj nevolji, ali i dalje ima sve u svojim rukama. Zvanično, 3. tim svijeta i dalje je na 2. mjestu sa 3 boda više od Velsa i Jermenije.

Za razliku od Hrvatske, koja je ove nedelje imala zvaničnu utakmicu u kvalifikacijama, Vels je protiv Gibraltara odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu u kojoj nije bilo većih problema. Konačan rezultat bio je 4-0 u korist Velsa.

U prethodnoj utakmici odigranoj krajem marta u Splitu, završeno je 1-1, a i prije toga 2019. u kvalifikacijama rezultat je bio identičan.

Na prethodnom Svjetskom prvenstvu odigranom u Kataru, Vels je bio najlošiji od svih 32 tima. U ovim kvalifikacijama su već doživjeli jedan bolan poraz, od Jermenije 2-4 na svom terenu, i to bi moglo da ih košta plasmana na EURO. Hrvatska ne blista u poslednje vrijeme, Livaković nije toliko samouvjeren i njegova greška protiv Turske je bila amaterska, ali ova ekipa ima dosta dobrih segmenata, najviše što se tiče iskustva i kvaliteta Modrića, Gvardiola, Kovačića, koji bi mogao da im pruži velika prednost u ovako važnoj utakmici. Od odlaska Bejla u penziju, u Velsu nema tako izvanrednog pojedinca koji bi mogao da riješi meč u jednom potezu, pa Hrvatskoj dajemo prednost i očekujemo rutinsku pobjedu.

Naš tip je pobjeda Hrvatske, a kvota u Meridianu je 2.00.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here