Toti ogorčen: Zbog Rome bih odsjekao nogu

1

Legenda italijanske Rome Franćesko Toti još uvijek ne može da oprosti trenutnoj vlasničkoj garnituri u klubu zbog odnosa koji su imali prema njemu.

U Instagram lajvu sa bivšim saigračem Lukom Tonijem ispričao je zašto više ne ide u klub.

– Sve dok je situacija takva, neću kročiti u Trigoriju. Svaki put kada ostavim sina Kristijana na trening, ostanem ispred kapije. Ponekad sjedim u kolima i ​​plače mi se kada pomislim da, nakon 30 godina koliko sam tu proveo, sada ne mogu ni nogom da zakoračim tamo, rekao je Toti.

– Otišao sam i to je to. Još uvijek imam sjajne prijatelje i oni dolaze ispred kapije da pozdrave. Sa vremena na vrijeme, moj sin traži da uđem da ga gledam kako igra, ali ja ne mogu. To bi me ubilo.

Legenda Rome otišla je u penziju u 40. godini, kada je klub odbio da mu ponudi novi ugovor. Potom je bio direktor kluba, a Romu je napustio posle sukoba sa predsjednikom Palotom jer se nije pitao ništa.

– Nisam želio da prestanem da igram. Fizički sam bio u dobroj formi, pa zašto bih? Nije da sam želio stalno da igram ili sam pokušavao da prisilim bilo koga da me ubacuje. Bio bih srećan da sam ostao dio ekipe u svlačionici, pomažući treneru u teškim trenucima, radeći sa mlađim igračima kako bih prenio svoje iskustvo. Svaki put kada bih ušao sa klupe, stadion bi upalio i ta atmosfera je pomagala svima. Svemu je kraj, nisam glup, ali problem je u tome što su mi neki ljudi rekli da će to biti moja odluka, a zatim su me odgurnuli u stranu. Bila sam uznemiren zbog toga, jer bi zbog Rome odsjekao i nogu, rekao je legendarni italijanski reprezentativac.

Prije pandemije koronavirusa pominjala se prodaja kluba Fridkin grupi iz SAD. Mnogi su pominjali da je to završen posao, ali zbog novonastale situacije ostaje pitanje da li će se taj posao na kraju ostvariti.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here