Tradicionalno u Meridianu – Macbook air i najveći bonusi

6

Odigraj tiket sa najviše parova, osvoji Macbook air i preko 600eur bonusa. Ma, tradicija kad se pomene sportska kladionica Meridian.

Bonus dobrodošlice te čeka u Meridianu – Registruj se na meridianbet.me i potpuno besplatno zaigraj u najboljoj kladionici širom Balkana.

Novembar ti daje znak – Pravo je vrijeme za vrijedan poklon.

Osvoji fenomenalan Macbook air i do čak 600eur bonusa za sportsko klađenje, klađenje na omiljene brojeve i virtualne igre.

Sve što treba je da imaš tiket sa što više pogođenih parova – Igrač koji na kraju mjeseca ima tiket sa najviše pogođenih parova na tiketu osvaja Macbook Air.

Ali poklonima, pa naravno, nikad kraja:

2-3 mjesto 100eur bonusa

4-5 mjesto 50eur bonusa

6-10 mjesto 30eur bonusa

11-20 mjesto 10eur bonusa

21-30 mjesto 5eur bonusa

Odigraj i ti tiket sa najviše parova i osvoji Macbook air. Svi događaji na tiketu moraju biti predmet sportskog klađenja sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.50.

Vrlo lako možeš i ti do ultra popularnog Macbook air – igraj na dobitak!

Od 02.11. nas očekuje fudbalska elita – Top lige i Liga šampiona, dok u sportskoj kladionici Meridian nas čekaju najbolje kvote i najveći bonusi.

Teško da ćete ikada i negdje naći na ovako dobru ponudu – Zaprati @meridianbetme i učestvuj u novim Giveaway-ima koje za tebe sprema najbolja sportska kladionica Meridian.

6 COMMENTS

  1. Evo idealne promocije za mene, moj način igre ispunjava uslove nagrada su odlične dako budem imao sreće da zakačim barem nešto

  2. Nesto po cemu se stvarno izdvaja Meridian kladionica to je po promocijama i nagradama, ova promocija mi je super nagrade su fantasticne

  3. Odigrao bi ja tiket ali bez uslova. Ne mogu da vjerujem da im bas svaka promocija bude sa nekom cakom koja je pod moranjem za ispuniti.

  4. Generalno uslov koji ce bas svi ispuniti. A dobio bi samo da sam jedini njihov korisnik. Inace je nemoguce savladati tu konkurenciju.

  5. Zanimljiva promocija.. ne obracam previse paznju na promocije iskreno, odigram tiket i to je to. Sto se tice toga, ponuda za kladjenje im je odlicna i redovno daju najvece kvote.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here