TRANSFER NA POMOLU: Klub iz Serije A želi Aleksisa Sančeza!

0

Aleksis Sančez je došao kao skupa akvizicija prošlog januara u Mančester Junajted, ali se od tada nije baš proslavio nakon fantastičnih partija u Arsenalu.

Sančez je od dolaska u Junajted odigrao 30 utakmica i postigao samo tri gola, a ove sezone je samo osam puta bio starte. Dolaskom Solskjera izgubio je mjesto u timu i klub bi rado da ga proda kako bi se otarasio njegove astronomske plate koja iznosi nevjerovatnih 400.000 funti na nedjeljnom nivou!

I sam fudbaler je više puta pominjao kako mu je izuzetno teško u klubu, a jedan italijanski klub bi mogao da spasi njegovu karijeru.

Naime, prema pisanju „Gazete delo Sport“ za Aleksisa Sančeza je ozbiljno zainteresovan Inter!

„Neroazuri“ bi vrlo rado voljeli da vide fubalera Mančester Junajteda u svojim redovima, ali je za sada velika prepreka plata koju Sančez ima, mada se na ostrvu nedavno pojavila informacija da je čileanskom reprezentativcu bitno da ode negdje gdje će imati minutažu, tako da nije nemoguć kompromis kada je plata u pitanju.

Zanimljivo je da je za sada jedino Inter pokazao interesovanje za ovog fudbalera, pa neće biti iznenađenje ukoliko poslije samo godinu i po dana napusti Mančester Junajted.