Treći semestar za UEFA B diplomu

0

Centar za edukaciju trenera FSCG obavještava kandidate iz A grupe programa za UEFA “B” diplomu da će realizacija trećeg semestra biti održana od 20. do 25. decembra 2016. godine u hotelu “Palma” u Tivtu.

foto: fscg.me

Kandidati su obavezni da:

– uplate drugu ratu (50%) školarine u iznosi od 200 eura na žiro račun: 525-275-92 Centra za edukaciju trenera FSCG do 20. decembra 2016. godine. Ukoliko kandidat ne izmiri svoje obaveze do ovog roka smatraće se da je odustao od školovanja;

– dostave završen Dnevnik rada;

– donesu svoj laptop računar na predavanja;

– ponesu sopstveni pribor za ličnu higijenu i sportsku obuću (petike i kopačke). Ostalu sportsku opremu kandidati će dobiti po dolasku u hotel.

Kandidati moraju biti zdravstveno i kondiciono sposobni i spremni za praktičan rad i sami snose troškove boravka u hotelu.

Kandidati su dužni da se prijave na recepciju hotela u utorak, 20. decembra 2016. godine do 17:00 časova.

Kandidati IV generacije – grupa A: Savićević Vladimir, Marčelja Nikola, Ognjanović Dejan, Lalević Ilija, Raičević Mirko, Šćepanović Marko, Mihailović Nikola, Novović Milivoje, Lakić Miloš, Pejović Luka, Novović Ivan, Šofranac Nenad, Burzanović Goran, Vlahović Nedeljko, Radanović Miloš, Đukić Darija, Dragićević Zdravko, Vujović Vladimir, Ćetković Marko, Stanišić Mladen, Popović Jovan i Camaj Marko.