Trener BiH: CG dolazi da nas pobijedi, sa njima je uvijek derbi

0

Pomoćni trener u stručnom štabu “A” reprezentacije Elvir Rahimić, komentarisao je za dosadašnje pripreme selekcije Bosne i Hercegovine i očekivanja u meču protiv Crne Gore.

“Ništa se ne mijenja. Držimo se plana. Hvala Bogu nemamo povrijeđenih igrača. Svi su zdravi. Svi su spremni i horni. Kraj je sezone. Neko je završio ranije, neko kasnije. Sve ih moramo dovesti u neku optimalnu kondiciju za ove dvije utakmice, što je teško jer su svi došli u različitoj fizičkoj formi. Pokušat ćemo sve uraditi da budu svi spremni, svježi i horni. Važne su utakmice, iako su prijateljske. Svaka utakmica za reprezentaciju je važna i svaku treba ići na pobjedu”, rekao je Rahimić za zvaničnu stranicu NSBiH, te se osvrnuo na našu selekciju.

“Nezgodni su. Imaju dobrih igrača. Mislim da neki neće doći poput Jovetića i Marušića. Ekipa koja traži svoju šansu. Gledat će da nas pobijede. To je jedan derbi, BiH – CG. To je uvijek derbi. Interesantno je pobijediti komšije. Doći će da nas pobijede, kao što želimo i mi njih savladati”, istakao je Rahimić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here