TRENER BOKELJA: I dalje se mi pitamo

0

Fudbaleri Bokelja pretrpjeli su juče poraz u Kotoru od ekipe Koma, što je najbliži pratilac Otrant Olimpic iskoristio i preuzeo vođstvo na tabeli.

Negativan rezultat za drugoligaša iz Kotora je došao u nezgodnom trenutku.


Slabo odigrana utakmica u pogrešno vrijeme, mislim da je kompletna ekipa podbacila i to se dešava u fudbalu, nama se desilo u ovom momentu. Možda bolje nego da nam se desilo protiv Otranta za tri kola. Mi jesmo izgubili tri boda u ovoj utakmici, ali se i dalje pitamo. Imamo dvije teške utakmice protiv Igala i Berana, ako to dobijemo, dolazi nam Otrant i sa pobjedom bi opet bili prvi. Ja se nadam da će se ekipa vratiti u formu,u kojoj je bila čitav proljećnji dio i ako pobijedimo u ove dvije utakmice, da ćemo protiv Otranta pružiti partiju koja će nas odvesti u Prvu ligu”, rekao je trener Kotorana Slobodan Drašković, sumirajući utiske nakon veoma burnog meča od juče, koji je imao i treće poluvrijeme, sa brojnim nemilim scenama.


Drašković je govorio i o razlozima poraza njegove ekipe.


Pritisak koji nosimo cijelu sezonu, presudio je gol koji smo primili iz ofsajda, sudija je dao previše lufta gostujućim igračima da zadržavaju, padaju, možda igre nije bilo efektivno dvadeset minuta,pogotovo u drugom dijelu,nije reagovao na vrijeme i eto to su neke stvari koje su uticale, ali ne bih tu krivicu prebacivao na sudije, mi nismo imali svoj dan, imali smo dosta pogrešnih odluka i slabiju završnicu, sve je to uticalo da ne pobijedimo”, dodao je Drašković u izjavi za Rdaio Kotor..

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here