Trener Dinama (V) pretukao bivšeg igrača OFK Titograda!

Fubaleri Dinama iz Vranja ispali su iz Superlige Srbije, a njihov trener i predsjednik, Dragan Antić, i dalje ne prestaje šokira fudbalsku javnost.

Antić je na utakmici protiv Spartaka pretukao nekadašnjeg igrača OFK Titograda Luku Ratkovića.

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ izdao je saopštenje o događaju koji se desio još 11. maja tokom utakmice Dinamo – Spartak Subotica.

– Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predjelu lijeve i desne strane glave, pred brojnim svjedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vrijeđao ga i upućivao pogrdne riječi, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predjelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice, navodi se u saopštenju.

Sindikat „Nezavisnost“ najoštrije je osudio bilo kakvu vrstu nasilja u sportu.

– Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsjednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje liječenje. Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsjednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u srpskom sportu, dodaje se u saopštenju.

Advertisements