Trener Mitjilanda: Moramo da pobijedimo

0

Pre dve nedelje u Danskoj Zvezda i Mitjliland su podelili bodove, rezultat je bio 1;1. Mitjilendima pet bodova manje od Zvezde, tako da eventualnim porazom izgubili bi šanse za prolazak dalje.

Medijima su se obratiotrener Bo Henriksen

-Nema druge opcije, moramo da pobedimo. Pred nama je ključan meč u borbi za nastavak takmičenja. To znači da moramo da napadnemo, ali i da budemo pametni, rekao je Henriksen.

-Imamo osećaj da smo zaslužili više iz prve utakmice posle dobrog nastupa kod kuće. Ovde dolazimo puni poštovanja za Crvenu zvezdu. Znamo da ima dobar tim, prvi u grupi, sa puno iskusnih igrača. U situaciji smo u kojoj nam je potrebna pobeda. Naravno da ćemo učiniti sve što je u našoj moći. Svaki susret je posebna priča i nadam se da ćemo biti u poziciji da stvorimo prednost i pokažemo da smo bolji tim.

Atmosfera na stadonu Zvezde je strastvena-Zbog takvih stvarih se fudbal i igra. Zadovoljstvo je doći u sredinu u kojoj su ljudi strastveni i vole da izraze svoja osećanja u dobroj atmosferi. To daje dodatnu energiju i našim igračima i pomaže im da se prilagode i napreduju, zaključio je Henriksen.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here