Trener nakon poraza pitao igrače: “Imate 30.000 eura na zajam? Zašto nemate?”

0
Ilustracija

Trener Radničkog Nenad Lalatović logično nije bio raspoložen posle debakla Nišlija na” Čairu od Vojvodine u utakmici 24. kola Superlige Srbije.

„Čestitam Vojvodini na zasluženoj pobjedi. Mom kolegi puno sreće u nastavku takmičenja, on zaslužuje sve ovo i sigurno će igrati Evropu sa Vojvodinom. Mi smo danas možda samo počeli korektno, ali opet iz naše čiste lopte im poklanjamo korner, onda Savić „ubija“ čovjeka potpuno bespotrebno i pravi penal. Pa Mićin izlazi jedan na jedan i maši stoprocentnu šansu i onda tri moja igrača bukvalno gledaju Zukića dok postiže drugi gol. Posle toga, nismo imali šta da tražimo protiv ekipe koja je od nas dominantnija u svim aspektima. Brži su, bolje barataju loptom, fizički su dominantniji, bolje traže prostor. Još su stavili Čumića u špic, sa dva brza krila, ma samo se postavljalo pitanje konačnog rezultata. Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ko plaća…“, rekao je Nenad Lalatović i dodao:

“Ali, da li vi želite da uspijete u životu. Da li želite da igrate plej-aut ili plej-of? Nemojte da mislite ako imate platu, da ste zadovoljni time. Morate da želite više, da zarađujete. Pitao sam ih imate li 30.000 eura da mi pozajmite, oni ćute. Ja im kažem nemate 30.000 eura sa strane, onda morate da se zamislite gdje ste i šta ste. A ovakve pare zarađujete. Na šta trošite taj novac? Neke stvari su za svlačionicu i za upravu kluba, ne bih ovako javno”, zaključio je Lalatović

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here