Trener Nordsjelanda vjeruje u prolaz

0

Partizan dočekuje Nordsjeland u drugoj utakmici treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope u četvrtak, 16. avgusta od 20.30 časova na stadionu u Humskoj.

Crno-bijeli su trijumfovali u Danskoj rezultatom 2:1, i nalaze se u boljoj poziciji. Ipak, strateg ekipe iz Faruma Kasper Hjumland optimista je pred meč u Beogradu.

 Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem. Svakako vjerujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat, ljudi ne daju Partizanu tako lako golove, ali naravno da vjerujem u svoje igrače, rekao je Hjumland novinarima u Beogradu, a prenele su Novosti.

Hjumland je svjestan težine zadatka, ali je ubijeđen da će njegovi igračiti pružiti svoj maksimum na stadionu Partizana.

– Naravno da nije isto kada počinjete utakmicu sa 0:0 i kada treba da jurite rezultat, ali naravno da neću vršti pritisak na svoje igrače. Partizanu je mnogo igrača sjedjelo na klupi za vikend, čuvaju se za ovu utakmicu i sigurno će dati sve od sebe. Sa druge strane, znam kakvu snagu ima moja ekipa, imamo šta da pokažemo i nadamo se najboljem, dodao je trener Nordsjelanda.