TRENER RAZOČARAN: Posle ovakvog navijanja ne znam da li ostajem ovdje

0
foto: partizan.rs

Partizan je sinoć odigrao neriješeno protiv Anortozisa (1:1) što mu je omogućilo plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija. Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević nakon utakmice iznio je svoje utiske.

Ponosan sam na momke koji su iznijeli ovu jesen i izborili proljeće u Evropi. Prezadovoljan sam igračima. Momci su pokazali karakter, na teškom terenu. Ostvarili smo rezultat koji nas vodi u narednu fazu.

Stanojević nije bio zadovoljan posjetom na stadionu, a osvrnuo se i na skandiranje protiv uprave.

– Anortozis nas nije iznenadio. Ne znam da li očekuju ljudi da pobedimo 3:0 ili 5:0. Strijepite jer je rezultat takav, jedan gol vas vodi ili ne vodi dalje, ali mislim da smo totalno zatvorili sve, nisu imali ozbiljnije šanse. O žrijebu ne razmišljamo, razmišljamo kako da se borimo za titulu, kako da imamo jednu pozitivnu atmosferu. Ako imamo ovakvu atmosferu, onda i ne zaslužujemo da se borimo za titulu, kazao je on.

Istakao je da ne zna da li će ostati u klubu.

– Onda se pitate zašto neki trener želi da ode… Posle ovoga, ne znam da li da uopšte ostajem, da li želim da radim u situaciji kad od početka osjećam neku negativnost. Šta je potrebno, da se ulagujem navijačima, da ih hvalim, kad od prvog momenta kreće negativna atmosfera, kad se čeka svaka situacija da se kritikuju četiri mlada igrača koji su počeli utakmicu… Izuzetno sam tužan i razočaran. Za mene je Partizan svetinja, ne interesuje me ni ko je u upravi, ni ko je na vlasti, rekao je Stanojević i dodao:

Ako si Grobar, budi Grobar do kraja, navijaj za svoj klub, a ne da imaš neku negativnu energiju. Igrači i mi smo strašno razočarani, ne znam da li zaslužujemo titulu, borimo se kao lavovi svaki dan, svaku utakmicu, svaki trening Urošević jedva hoda, ćopa, i igra, neće da izađe. Sramota kakva je atmosfera bila, ne znam da li ću da ostajem više, da li da ostajem i da se borim za titulu, kad ni ne zaslužujemo titulu. Ako dođeš da navijaš, navijaj za svoj voljeni klub.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here