Trener Rendžersa: Pobjede od 3:0 u Evropi ne viđate često

0

Trener Rendžersa Đovani van Bronkhorst izneo je svoje utiske nakon pobjede njegove ekipe od 3:0 protiv Crvene zvezde u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Holandski trener zadovoljan je posle pobjede

-Igrali smo protiv novog tima i novog kluba. Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovde sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali još uvek nije gotovo. Možemo da budemo srećni sa učinkom, ali sledeće nedelje moramo da budemo dobri i tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovde. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedelju, a onda u ponedeljak bi trebalo da ponovo mislimo o Crvenoj zvezdi

Bronkhortst smatra da njegova ekipa ima veliku priliku da prođe dalje.

-Kada postignete gol, uvek gledate u četvrtog sudiju, jer on sve proverava. Pogotovo kada su postizali golove i kada je zastavica bila podignuta. To je igra čekanja između trenutka u kome se sve desilo i definitivne odluke. Jedva čekate da vidite šta će se dogoditi… Dobili smo na taj način penal, takožđ su i poništeni njihovi golovi zbog ofsajda. Ali, na kraju, mislim da je VAR tu s razlogom i da je dobar. Tu je da pomogne sudijama i otkloni njihove greške. Ako treba da čekamo minut ili minut i po da bi bila doneta odluka – neka bude tako. Mislim da je fer da VAR sve kontroliše, zaključio je holandski stručnjak.

Revanš meč utakmica ovih ekipa na programu je u Beogradu narednog četvrtka.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here