Trener se trudi da iz svakog izvuče maksimum

0

Fudbaleri Partizana slavili su  juče na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka rezultatom 1:0. A posle meča za klupski sajt je govorio Bibras Natho. 

-Od nas se sada očekuje da na svakoj utakmici postignemo četiri ili pet golova, a to je nemoguće. Ova utakmica u gostima je bila prilično teška, naročito nakon crvenog kartona. Borbenošću smo dobili utakmicu 1:0, moglo je da bude i lakše da smo odigrali pametnije nakon njihovog crvenog kartona, ali to je fudbal! Iz ove utakmice izlazimo sa više samopouzdanja i snage i nastavljamo dalje!

Šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević je kod sastava tima, kao i uvek, vodio računa o tome da na teren izvede odmorne igrače, a Natho ističe da je ritam u kom igraju utakmice ostavio trag na njima:

-Imamo 25 igrača u rotaciji, a već dva meseca igramo utakmice na svaka 3-4 dana. Veliki pritisak je na nama igračima, svi smo umorni. Trener se trudi da iz svakog izvuče maksimum, uvek ubacuje sveže igrače i svako dobija šansu, zadovoljan sam time. Moramo da nastavimo tako do kraja ako želimo da se borimo za titulu. Moramo da dajemo 100% sebe u svakoj utakmici. 

Natho tokom pauze u prvenstvu igra za reprezentaciju, tako da ostaje u punom takmičarskom ritmu.

-Skoro 12 godina igram u ovom ritmu sa dve utakmice nedeljno, imam dovoljno iskustva sa tim tako da sam našao način da se odmaram. To je moj posao, moram da dam 100 posto sebe u svakoj utakmici, zaključuje Natho.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here