“Trikolori” napadaju “nebeskoplave”

0

Primorski derbi između Grblja i Petrovca biće danas odigran na stadionu u Radanovićima.

foto:Bajko Stanojević

Ljubitelji fudbala koji śutra pośete stadion u Radanovićima imaće šta da vide.

Domaći sastav koji će sa klupe predvoditi Dragoljub Đuretić je u zimskom prelaznom roku pretrpio dosta izmjena, međutim, “trikolori” žele trijumf pred svojim navijačima.

Novajlija u dresu Grblja Ivan Jablan u izjavi za naš portal ističe da je Petrovac veoma kvalitetna ekipa, ali najavljuje pobjedu svog tima.

Očekujem da potvrdimo igre iz pripremnoga perioda i da startujemo sa pobjedom.Protivnika uvažavamo , Petrovac je ekipa koja zaslužuje maksimalni respekt , ali naš cilj se zna a to su tri boda na premijeri pred svojom publikom – kazao je Jablan.

DRAGOJEVIĆ: ŽELIMO POZITIVAN ISHOD

S druge strane, ekipa Milorada Malovrazića u današnji meč ulazi maksimalno spremna.  

Novajlija u dresu “nebeskoplavih” sjajni golman Miloš Dragojević rekao je za CG Fudbal da je njegov tim kroz pripremni period dobro radio, i da će u današnjem okršaju ući maksimalno skoncetrisani i spremni.

Dragojević se nada da će njegova ekipa protiv Grblja odigrati dobro i da će sa pozitivnim rezultatom vratiti u Petrovac.

-Smatram da smo dobro radili u pripremnom periodu, odigrali mnogo kontrolinih utakmica, tim je formiran i za sada dosta dobro djeluje! Smatram da apsolutno spremni ulazimo u prvi meč drugog dijela sezone. U ovom trenutku teško je pričati o protivniku, ukoliko uđemo u meč koncentrisano, sa jasnim ciljem, mislim da povoljan rezultat neće izostati – rekao je Dragojević.


FK GRBALJ-FK PETROVAC  14h

Stadion: Donja Sutvara

Mogući sastavi:

Grbalj: L.Carević-Grivić, Tučević, M.Carević, Manojlović-Nikolić, Dragićević, Pavlović, Petar Vukčević-Jablan, Saša Vukčević.

Petrovac: Dragojević-Vujović, Kajević, Radović, Mikijelj-Golubović, Marković, Soho, Čolaković-Bulatović, Kopitović.