Tumba pred meč sa „B“ reprezentacijom: Nastavljamo sa …

0

Naša „A“ reprezentacija večeras od 20.15 časova igra utakmicu sa „B“ reprezentacijom Crne Gore.

Tumba 2

Ova utakmica je humanitarnog karaktera. Sav prihod sakupljen od prodaje ulaznica FSCG će uplatiti na račune Dječijeg doma „Mladost“ iz Bijele, odnosno Komanski most iz Podgorice.

Biće to prilika da selektor Ljubiša Tumbaković vidi veću grupu igrača, koji su interesantni za „A“ selekciju Crne Gore.

Biće to prilika da vidimo veću grupu igrača, koja je interesantna za A selekciju. Iz tog razloga je i organizovana ova utakmica, koja ima humanitarni, ali i selektivni karakter. Velika grupa igrača iz objektivnih razloga neće biti u funkciji okupljanja, ali će druga dobiti prostor i biti na spisku selektora B selekcije Mojaša Radonjića i stručnog štaba A selekcije. Očekujem interesantnu i dopadljivu utakmica, prije svega korektnu i fer – rekao je naš selektor.

Novajlija Klimenta će danas igrati za „B“ selekciju, kako bi imao više prostora da pokaže kvalitet. Stojković će biti u „A“ timu.

-Na toj poziciji imamo veću grupu igrača, a želimo da ih sve vidimo kroz proces igre. Želimo da i Stojković, koji je u A selekciji, igra što više, ali i da Klimenta dobije dovoljno vremena da pokaže kvalitet – kazao je Tumbaković.