Tumbaković: Trudićemo se da napravimo rezultat

foto: FSCG

Seniroska reprezentacija Crne Gore doputovala je danas u Rumuniju gdje će petak veče odigrati prvu utakmicu u UEFA Ligi nacija.

foto: FSCG

„Sokoli“ su od 19:30 časova po lokalnom vremenu trenirali na stadionu „Ilie Oanu“ na kojem će odmjeriti snage sa Rumunima. Pola sata prije treninga na konferenciji za novinare o ambijcijama našeg tima govorili su selektor Ljubiša Tumbaković i defanzivac Filip Stojković.

Neka bude dobra i lijepa utakmica. Mi ćemo pokušati da se suprostavimo na način koji nama u ovom trenutku najviše odgovara. Najbolje da bude mirna, fer i korektna utakmica u kojoj ćemo se truditi da napravimo rezultat. Malo je neprijatno što nema publike ali to su dešavanja koja su vrlo prisutna u regionun u posljednje vrijeme… Sve dok ne uđemo u neke kriterijume FIFA i UEFA će nas sve kažnjavati na ovaj način – rekao je selektor našeg tima.

Selektor Tumbaković ističe da je stručni štab odradio sve što je planirano sa grupom igrača koja je bila na raspolaganju.

Ono što smo željeli uradili smo sa ovom grupom igrača. Vjerovatno bi ona grupa igrača još bolje odgovorila na zahtjeve ali pokušaćemo sa ovom ekipom da odgovorimo nekim našim ciljevima -dodao je Tumbaković.

Advertisements