Turski klub pomaže našem prvoligašu!

0

Rudar će ove zime pripreme za nastavak sezone odraditi u Antaliji.

Ništa ne bi bilo čudno da ranije nije bilo najavljeno da će tim iz Pljevalja završnu fazu priprema odraditi na CG primorju.

Međutim, stigli su pozivi prijatelja iz Turske, tako da će „minersi“ pripreme odraditi u Antaliji. Veliku pomoć dobili su od Emira Dizdarevića.

Kao što znate planirali smo da dio zimskih priprema obavimo u Ulcinju i pokušavali smo da sklopimo finansijsku konstrukciju da pripreme nastavimo u Budvi, ali nije nam baš polazilo od ruke. Onda iznenada stigao je poziv iz Antalije od mog prijatelja Emira Dizaderevića. Naš poznastvo traje od 2007. godine kada smo prvi put bili na pripremama tamo on nam je ponudio uslove koji se ne odbijaju i ostaćemo tamo 11 dana, kazao je Šarić za PV Portal.

On je rekao da to nije jedina pomoć koja je stigla iz Turske jer su je reagovao i Trabzonspor čija se uprva ponudila da pomogne Rudaru oko boravka u Antaliji.

Takođe naše poznastvo i saradnja traje dugo, a mi ćemo našim prijateljima iz ovog kluba pokušati da se odužimo tako što ćemo uspostaviti saradnju sa ovim klubom i rado ćemo im ponuditi nekog našeg igrača ukoliko budu zainteresovani, istakao je Šarić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here