Turski velikan nudi Nenadu Bjelici pomalo bizaran ugovor

0

Fenerbahče je posebno zainteresovan za Nenada Bjelicu, već su neko vrijeme u kontaktu, a sada su turski mediji objavili detalje bizarnog ugovora koji mu nudi turski velikan.

Jedan od razloga za angažiranjem Bjeliceje želja za uštedom, ali i u tome da je Bjelica stvorio svoju trenersku reputaciju sjajnim radom s mladim talentima, što bi donijelo dodatnu uštedu Fenerbahčeu.

Izuzev toga, istanbulski prvoligaš ne želi ponovno pogriješiti s izborom novog trenera. Tako bi Bjelica trebao potpisati ugovor devet utakmica plus jedna godina plus tri godine.

Spomenutih devet utakmica su preostale ovosezonske utakmice, osam u ligi i jedna u Kupu, a za njih bi dobio četvrtinu godišnje plate. Osim toga, ako ne ostvari pobjede u najmanje pet od tih devet utakmica klub bi bio slobodan raskinuti saradnju.

Naravno, spominju se i bonusi, pa bi tako za osvojeni Kup Bjelica inkasirao 200.000 eura, a za plasman u Europu 100.000 eura. Ako bi iduće sezone postao prvak zaradio bi još 500.000 eura.

U trenutku prekida sezone Fenerbahče je bio na razočaravajućem sedmom mjestu s 13 bodova manje od prvoplasiranog Trabzonspora.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here