U Humskoj mogu da odahnu: Vuletić saopštio sjajnu vijest!

0

U FK Partizan konačno mogu da odahnu.

Komsija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije donijela je odluku da crno-bijelima dozvoli učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone. Tačnije, Partizan je ispunio sve uslove za dobijanje evrolicence.

Ovu informaciju je za Telegraf potvrdio potpredsjednik kluba iz Humske i šef pravne službe Partizana Vladimir Vuletić.

– Komsija za licenciranje FSS donijela je danas jednoglasnu odluku da fudbalski klub Partizan ima pravo učešča u svim evropskim takmičenjima pod okriljem UEFA i istovremeno u narednom izadnju Superlige Srbije. Delegacija Partizana bila je pohvaljena za izuzetno kvalitetan pravni, administrativni i finasijski rad, da je ove godine rad stručnih stružbi u klubu bio na veoma zavidnom nivou. Ova činjenica dobija na snazi i značaju budući da se predsjednik Komisije Miljko Valjarević izjasnio da ove godine nijedan klub ne bi i neće moći da dobije evrolticencu ukoliko ne ispuni sve stroge uslove koje UEFA postavlja, rekao je Vladimir Vuletić za Telegraf.

Partizan prethodno treba da izbori učešće u takmičenjima pod okriljem UEFA, a trenutno je u povoljnoj situaciji, pošto zauzima treću poziciju na tabeli Super lige Srbije.