U Meridianu fantastične kvote za kvalifikacije EURO 2020

0

Pogledajte šta Meridian izdvaja za ovaj vikend:

Srbija – Portugal 

Meridian tip 1

U meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Srbija dočekuje aktuelnog šampiona Lige Nacija.. Reprezentacija Portugala je doputovali u najjačem sastavu sa Kristijanom Ronaldom, što će predstavljati veliki izazov novom selektoru Ljubiši Tumbakoviću.. Posle poraza u Ukraijini za naše fudbalere je ovo možda i presudan susret u kvalifikacijama.

Stoga je i Meridian predlog 1 sa kvotom preko 3.

Litvanija – Ukrajina 

Meridian tip 2-2&3+

Litvanci su na poslednjem mjestu u grupi B uz samo jedan osvojen bod. Prethodni poraz doživjeli su od Srbije sa 4:1, dok su na svom terenu uspjeli da izvuku remi sa Luksemburgom (1:1). Ukrajinci su prvi u grupi. Igrali su neriješeno protiv Portugalaca (0:0), upisali dve pobede nad Luksemburgom (1:2, 1:0) i jednu nad Srbijom (5:0). Od četiri prethodna duela sa Litvancima dobili su dva, a bez ikakve sumnje dobiće i ovaj. Totalna dominacija Ukarjine I kiša golova (2-2&3+) u Meridianu se plaća kvotom 2,75.

Švedska – Norveška

Meridian tip 1

Norvežani nisu podbacili niti u jednij utakmici do sada, ali protiv jačih protivnika nisu izdržali pritisak I ostali su bez pobjeda. Švedska je pojedinačno bolja I vjerujemo da na svom terenu mogu dominirati I pobjedom učvrsti drugo mjesto na tabeli. Meridian za pobjedu Švedske daje kvotu 2,00.