U Meridianu sa kvotom 500 zaigraj za PS4

0

Učestvuj u novoj Meridianovoj promociji  i osvoji Playstation 4.

U čemu je stvar? Svaki tiket koji odigraš na sajtu meridianbet.me daje ti šansu da osvojiš Playstation 4 jer će Meridian onome ko pogodi kvotu 500 dati ovu vrijedan poklon i tako svakog ponedeljka.

Ukoliko u toku nedelje niko ne pogodi kvotu koja je tačno 500 Playstation 4 dobija onaj koji bude bio najbliži toj kvoti!  I to nije sve jer će svake nedelje drugoplasirani dobiti  50€ bonusa, a treći na tabeli 30€!

Primjer  1 – Ukoliko igrač 1 pogodi kvotu 499, a igrač 2 pogodi kvotu 502, pobjednik je igrač 1.

Primjer 2 – Ukoliko igrač 1 pogodi kvotu 499, a igrač 2 pogodi kvotu 501, pobjednik je igrač koji ima više parova na tiketu.

Naravno dovoljno je samo da pogodiš sjajnu kvotu, nema ograničenja po pitanju uplate – tako da možeš probati i sa tiketom od 0.20€ i onim od 1000€! A ukoliko ti on prođe – uz Playstation 4 ćeš i dobro napuniti džepove!

Već danas možeš sastaviti tiket koji će ti donijeti kvote kakve nećeš naći nigdje! Samo u Meridianu ćeš uz kvotu 500 moći na broj parova na svom tiketu da dobiješ i preko 1000% bonusa.

Jasno je gdje možeš da se kladiš, a ponuda je sjajna! Od teniske sezone koja je počela, preko derbija Evrolige pa do fudbala!

Učestvuj u takmičenju jer sa Meridianom stižeš provodom do poklona.