U16: Pobjeda Crne Gore

0

Mlađa pionirska repezentacija Crne Gore savladala je rezultatom 2:0 vršnjake iz Bosne i Hercegovine u drugom prijateljskom susretu dvije selekcije koji je danas odigran u Podgorici.

foto: fscg.me

Izabranici Borisa Miličkovića u dvomeču sa Bosnacima prikazali su dobru igru, koju je u revanš susretu ispratio i rezultat. „Sokoliće“ su do pobjede vodili Vukotić koji je pogodio u prvom dijelu susreta i Čobeljić koji se u strijelce upisao u drugom poluvremenu.

Naša selekcija do prednosti je došla u 33. minutu susreta zahvaljujući Vukotiću koji je na sredini terena oduzeo loptu protivničkim igračima a zatim preciznim udarcem sa više od 20. metara poogodio mrežu.

Drugi pogodak „sokolići“ su postigli u 77. minutu nakon dobre akcije i centaršuta Peroševića – loptu je na drugoj stativi sačekao Čobeljić i plasirao je u suprotan ugao za konačnih 2:0.

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 2:0

Trening kamp FSCG, Podgorica. 

Sudija: Mladen Knežević (Crna Gora). 

Strijelci
1:0
 – Milan Vukotić 33′, 2:0 – Stefan Čobeljić 77′

Žuti karton
Aldin Drndar – Crna Gora 

Crna Gora: Goran Aković, Stefan Dajević (Petar Vuković), Rastko Marsenić, Spasoje Šćepanović (Vuk Ćosić), Aldin Drindar (Stefan Čobeljić), Milan Vukotić (Stefan Vlaović), Blagota Marković (Miloš Milović), Nikola Janjić, Muslija Juković (Mladen Kovačević), Vuk Dapčević (Vlado Gajić), Andrija Radulović (Milisav Perošević).
Selektor: Boris Miličković.

Bosna i Hercegovina: Nikola Miličević (Faris Krkalić), Halid Džanko (Marko Kujundžić), Mate Lasić, Anes Hrustanović (Slobodan Vujmilović), Bakir Hukić (Armin Trkić), Amar Drina, Sergej Kalabić (Hamza Gasal), Salih Hušić (Mihajlo Živković), Faruk Duraković, Patrik Bošnjak (Tarik Pehilj), Amar Tahrić (Ajdin Jusupović).
Selektor: Zoran Erbez.