U21: Crna Gora napada Poljsku

0

Remi na gostovanju Izraelu posljednji je takmičarski meč za mladu reprezentaciju Crne Gore u ovoj godini, koju će zaključiti prijateljskom utakmicom sa Poljskom.

U redovima ,,sokola“ nadaju se da će na ,,DG areni“ pobjedom okončati obaveze u 2019. godini.

Igramo pred svojim navijačima i probaćemo da pobijedimo. Na taj način da pokažemo kvalitet koji sigurno imamo. Poljska je jako dobra reprezentacija, a to nas motiviše da odigramo najbolje što možemo, kazao je Miloš Drinčić.

Defanzivac Crne Gore odigrao je, kao i ekipa, dobar meč u Izraelu u četvrtak, kada je bilo 0:0.

Ostaje velika žal što nijesmo dobili utakmicu, pogotovo zbog igre u drugom poluvremenu, kada smo imali ozbiljne šanse. Bili smo bliži pobjedi, ali nijesmo nezadovoljni ni bodom. Oni su u prva dva meča imali stopostotan učinak i nije mala stvar uzeti im bod. Prekinuli smo negativnu seriju i nadam se da će ubuduće biti bolje. Nadamo se još uvijek da možemo nešto da napravimo u ovim kvalifikacijama , istakao je fudbaler Iskre.

Gostovanje Izraelu bilo je teško iz više razloga, ne samo fudbalskih i sportskih. Meč je trebalo da se igra u Ramat Ganu, udaljenom nekoliko kilometara od Tel Aviva, ali je zbog ratnog stanja utakmica premještena u Haifu.Zbog toga je ekspedicija Crne Gore kasnila na meč.

Kada smo stigli tamo, rekli su nam da ne smijemo da izlazimo iz hotela. Ne znamo što se stvarno dešavalo napolje, ali u glavama se formirala neka neprijatna slika. Trudili smo se da ostanemo profesionalci i maksimalno mislimo na utakmicu. Dali smo sve od sebe, mogli i da uzmemo sva tri boda, ali nijesmo imali ni sreće da dobra partija bude nagrađena kako treba, rekao je Drinčić.

Prijateljski meč sa Poljskom igra se u ponedjeljak, 17. novembra od 15 časova. ,