Udario Srbin na Srbina: Jović ne zaslužuje uslove iz Reala!

0

Informacija da je Luka Jović, nakon Edena Azara i Gareta Bejla, treći najplaćeniji igrač madridskog Reala izazvala je brojne reakcije u fudbalskoj javnosti.

Nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde, i poznati fudbalski menadžer Zoran Stojadinović smatra da je Jović dobio previše dobar ugovor, koji po kvalitetu ne zaslužuje, i da na tome treba da zahvali svom zastupniku.

– Luka ima fenomenalan ugovor u Realu. Svaka čast onome ko je uspio da uradi taj posao. Ako me pitate da li Luka zaslužuje te pare, moj odgovor je da ne zaslužuje i da je daleko od tog novca. Ali svaka čast i njemu u njegovom zastupniku koji je izvukao te pare od Reala, rekao je Stojadinović za Informer.

Za Stojadinovića je još čudnija visina Jovićeve plato zbog infoprmacije da nije imao zvanične ponude drugih klubova, koji bi mu podigli cijenu u Real Madridu.

Ako igrač ima ponude više klubova, onda menadžer to može da iskoristi i podigne platu maksimalno. Primjera radi, ako Barselona nudi sedam miliona, Real će ponuditi deset. Međutim, kod Jovića to nije bio slučaj. Koliko sam ja upućen, osim Reala niko nije izašao sa zvaničnom ponudom za Luku. Zato bi on trebalo da podigne spomenik onome ko mu je obezbijedio ovakav ugovor, dodao je Zoran Stojadinović.

Advertisements