UEL: CSKA-OFK Titograd 19:30h

0

Fudbaleri OFK Titograda u utorak će od 19.30h u 1. kolu kvalifikacija za Ligu evrope u Sofiji igrati protiv CSKA.

Pred našim predstavnikom je vraški težak zadatak. Međutim, kako i dolikuje ekipi koju sa klupe predvodi iskusni stručnjak Dragoljub Đuretić, jasno je da se „romantičari“ neće lako predati.

Prema procjenama bukmejkera, apsolutni favorit u ovom okršaju je CSKA. Kvota na pobjedu domaćih u Meridianu iznosi svega 1.17! Dok je kvota na „dvojku“ nevjerovatnih 14!

Kapiten CSKA čiji je nastup pod znakom pitanja Nikolaj Bodurov je kazao da će njegov tim ispasti ukoliko OFK Titograd ne shvate ozbiljno.

KLADITE SE NA OVAJ MEČ! 

Ispašćemo ako ih ne shvatimo ozblijno za ovaj duel. OFK Titograd nije za potcjenjivanje, znam iz duela sa reprezentacijom Crne Gore da su to sve talentovani fudbaleri – kazao je Bodurov.

S druge strane Dragoljub Đuretić ulogu favorita prepušta domaćem timu, koji je apsolutni favorit. Međutim, on vjeruje da njegov tim ima šta da pokaže u Sofiji…

MOŽE LI OFK TITOGRAD DO IZNENAĐENJA?!

-–Igramo protiv veoma velilog kluba, sa budžetom višestruko većim od našeg. Očekuje nas pakleno težak posao u dvomeču sa ekipom CSKA koja je na papiru veliki, baš veliki favorit. Tim iz Sofije ima kvalitetan sastav, pokriveni su na svim pozicijama, cilj im je da izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Međutim, fudbal je lijep i zanimljiv baš zbog toga što favoriti ne pobjeđuju uvijek. Mi nismo u situaciji da prijetimo, ali nemamo razloga ni za strah – poručio je Đuretić.

Utakmica se igra na stadionu Bugarske armije, a glavni arbitar meča je Luiš Godinjo, a pomagaće mu Rui Tekšeira i Luiš Kampos. Četvrti sudija je Andre Narsiso.

 

Advertisements