Ueska protiv Ovijeda nastavlja put ka vrhu, a Meridian na ”kec” poklanja kvotu 1.95!

6

Ueska i Ovijedo sastaće se večeras od 21 sat u meču četvrtog kola španske Segunde.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 10eur bonusa za sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova!

Ali ni to nije sve. Meridian je spremio i nove igre. Sada imas priliku da igraš duple opklade kao što su: I1+&2+, I1+&3+, 1 & H3+, 2 & A3+, kao i da nema golova: No 1 goal, No 2 goal, No 3 goal, No 4 goal, No I 1 goal, No I 2 goal, No II 1 goal, No II 2 goal i još puno igara.

Ueska je otvorila šampionat pobjedama nad Eibarom i Karahenom od po 2:0, da bi u prošlom kolu poražena od Las Palamasa u gostima sa 2:1.

Sa druge strane, Ovijedo još uvijek nije osjetio slast pobjede. Večerašnji gosti remizirali su protiv Luga (2:2) i Tenerifea (1:1), dok su poraženi od Almerije (2:1).

Ueska je u tekući sezonu ušla u želji da se vrati u elitni rang španskog fudbala, ali mu u konkurenciji Hihona i Almerije neće biti nimalo jednostavno.

S toga, pobjeda je imperativ domaćinu, a vjerujemo da će u toj namjeri i uspjeti.

”Jedinica”, što vam i predlažemo da odigrate, plaćena je u Meridianu – 1.95!

Što se tiče igre na golove dobra opcija je 2-3 uz kvotu 1.94!

6 COMMENTS

  1. Sjajna kvota na jedinicu. Ja sam ipak igrao dvojku, u poslednje vrijeme samo neka iznenadjenja na terenu pa rekoh da probam, mozda dodje

  2. Ueska protiv Ovijeda kec naravno na ovako dobru kvotu šteta je ne staviti ga na tiketu. Na drugi tiket može da se veze jedinica sa golovima.

  3. Pratim mec na live klađenju, nadam se da ce Hueska preokrenuti, ili cu se odluciti da igram vise od 3,5 i tu je dobra kvota.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here