Ulcinjanima jesenja titula

0

Jesenji dio sezone u Drugoj crnogorskoj fudbalskoj ligi (2.CFL) završen je, a ekipa Otranta iz Ulcinja se ističe kao jesenji prvak. Tim pod vođstvom trenera Dejana Vukićevića ostvario je značajan uspjeh osiguravši prvo mjesto nakon jučerašnjeg remija između Bokelja i Grblja rezultatom 1:1.

Otrant je pokazao kvalitet tokom prvog dijela sezone, a ova titula jesenjeg prvaka svakako predstavlja veliki uspjeh za klub. Ipak, s obzirom na konkurenciju i izjednačenost u ligi, jasno je da će klub morati angažovati pojačanja kako bi zadržao vodeću poziciju i osigurao historijski plasman u Prvu crnogorsku fudbalsku ligu (1.CFL).

Trener Vukićević će vjerovatno razmotriti potrebe ekipe i zajedno s rukovodstvom kluba planirati transfer aktivnosti tokom zimskog prelaznog roka. Očekuje se da će se fokusirati na dovođenje igrača koji će unaprijediti timsku igru i pridonijeti ostvarivanju ciljeva u nastavku sezone.

Navijači Otranta s nestrpljenjem iščekuju proljećni dio sezone, gdje će njihov tim imati priliku da se bori za istorijski plasman u viši rang takmičenja. S obzirom na dosadašnje uspjehe, atmosfera u klubu i među navijačima sigurno će biti pozitivna…

Standings provided by Sofascore

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here