Uplata preko Meridian agenta u Budvi i Tivtu ti donosi 10% bonusa!

20

Donešene su nove zdravstvene mjere, a Budva i Tivat su ovoga puta skroz zaključani. Svijetla tačka u ovoj situaciji je nova promocija sportske kladionice Meridian!

Ukoliko se nalazite na teritoriji Budve ili Tivta i želite da odigrate tiket ali nemate novca na računu, pozovite Meridianovog agenta! U vremenskom periodu od 9h do 23h, uplatite depozit preko Meridian Agenata i osvojite bonus. Na prvi uplaćeni depozit putem agenta u toku dana možete ostvariti pravo na 10% bonusa od uplaćenog depozita.

Uplaćeni depozit možete potrošiti tako što ćete sastaviti fudbalski tiket. Možete skupiti i teniske mečeve kao i košarkaške, bitno je da je minimalna pojedinačna kvota 1.30. Ukoliko više voliš kazino ponudu, pogledaj neke od slot igara. Isprobaj Forest Rock, Odd One Out ili neku drugu slot igru. 

Agente možete pozvati putem ovih brojeva: 

Budva:

067315767

068500588

068054893

Tivat:

 068018720

Da bi se osvojeni bonus uplatio, potrebno je da se javite korisničkom servisu na mail [email protected]. Napominjemo da je maksimalni dnevni iznos bonusa 10e, dok je mjesečni 100e. 

Promocija važi sve dok se ne promijene zdravstvene mjere u ovim gradovima.

20 COMMENTS

  1. Naravno da Meridijan misli na sve pa i na njih i na situaciju koju su dopustili sami sebi..
    Imam samo rijeci hvale za ovaj nacin uplate.

  2. Siroko za ova dva grada..nego dobro, kako je krenulo svi cemo fasovat isto pa ce i nama po cijeli dan dijelit ovaj bonus..

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here