Uplati preko Meridianpay-a i osvoji Samsung Galaxy S20 i 4x Moye Kronos Smartwatch-a!

25

Sportska kladionica Meridian svoje igrače svakim danom obraduje nekim sjajnim poklonom. Ovaj put su ponovo iznenadili sve, i osmislili sjajnu promociju, koja ne donosi jedan poklon, već pet.

Ako još uvijek nemate registrovan nalog u ovoj kladionici, mi vam preporučujemo da iskoristite sjajnu promociju i pokupite bonuse dobrodošlice. Naime, svaki novoregistrovani igrač, ima odmah iznenađenje na svom nalogu, a to je poklon bonus 15e za sportsko klađenje, kao i 200 spinova za online kazino, koji ima preko hiljadu igara. Registruj se odmah na meridianbet.me i pokupi poklone.

A nakon što budete registrovali vaš nalog, kao način uplate depozita u mjesecu martu mi vam savjetujemo da izaberete Meridianpay.

Ako niste upućeni kako funkcioniše ovaj način uplate depozita, sve što je potrebno jeste da pronađete najbližu Tobacco S Press trafiku, potražite način uplate Meridianpay, i kvalifikujete se za učestvovanje do nevjerovatnih poklona.

Naime, svake subote i nedelje u mjesecu martu, igrači imaju pravo na 10% bonusa na prvu uplatu, pored toga svakog petka onaj igrač koji bude imao najveću ukupnu uplatu osvojiće Moye Kronos Smartwatch!

Nego ni to nije sve, kako smo na početku rekli očekuje vas mnogo poklona, a osim Moye Kronos Smartwatch-a kojeg možete osvojiti svakog petka, tu je i telefon Samsung Galaxy S20, kao glavni poklon koji će obradovati srećnog dobitnika.

Igrač koji bude imao najveću uplatu depozita na kraju mjeseca marta, s tim da je minimalna uplata iznosila 10e, na poklon osvaja Samsung Galaxy S20.

Ako još uvijek niste isprobali svoju sreću i uplaćivali depozit putem Meridianpay-a, iskoristite nevjerovatnu promociju, i neka ovi pokloni dođu pravo u vaše ruke.

Za sve dodatne informacije možete zapratiti Meridianpay na društvenim mrežama, i biti u toku sa aktuelnim promocijama, kao i iznenađenjima.

25 COMMENTS

  1. Ovo je inace najnoviji telefon iz kompanije Samsung… odlican telefon…
    Ja bih bio zadovoljan i sa bonusom samo kad bi me krenulo pa ga jos bolje unovcim..

  2. Kako nema neka nagrada za one sto uplacuju preko agenta… nema smisla ,dajte i za nas neku nagradu osim bonusa…

  3. Ma najbolji nacin uplate koji su mogli da izmisle. Tabacco shopova ima svuda, meni je blizina ipak presudna.

  4. Koliko su samo promocija stavljali preko ovog nacin uplate. Nikad ni jednu nisam dobio , vjerujem da ce tako biti i ovaj put.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here