Uplatom putem kartice osvoji akcione kamere i 10% vikend bonusa!

0

Saznali smo kako da, na najlakši i najbrži način, osvojite jednu od dvije savršene akcione kamere. Riječ je o uređajima „GoPro HERO 10“ i „DJI Osmo“.

Akcione kamere koje su po svom izlasku oduševile sve zaljubljenike fotografije, sada su u ponudi sportske kladionice Meridian!

Uplata depozita putem kartice – sve što je potrebno da bi se kvalifikovali za ove vrijedne poklone. I naravno, nalog na meridianbet.me sajtu.

Tu je i poklon u vidu bonusa – na prvu uplatu putem kartice, veću od 5€, korisnici meridianbet.me sajta dobijaju 10% bonusa za klađenje!

Na ovaj veoma jednostavan način, osigurajte sebi klađenje uz odličan bonus. Pored toga, ulazite u igru za glavne poklone – dvije akcionice kamere, koje su stekle ogromnu popularnost zbog brzine kadrova, nadograđene efikasnosti i izuzetnog kvaliteta snimaka.

Za sve one koji još uvijek nisu osjetili iskustvo klađenja koje pruža samo sportska kladionica Meridian, ukazala se jedinstvena prilika – poklon bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane korisine meridianbet.me sajta, 10€ bonusa + 200 besplatnih spinova!

Igraš poker? Meridian Casino kreirao je savršenu platformu, putem koje će tvoje pokeraško iskustvo dostići vrhunac. Instaliraj Texas Hold’em poker App i dokaži svoje vještine!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here