Uprava pokrenula postupak protiv trenera

0

Predsjednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, izjavio da će klub pokrenuti disciplinski postupak protiv trenera Nenada Lalatovića.

Strateg Novosađana nerijetko u javnost izlazi sa izjavama, kojima prodrma javnost ,,bez dlake na jeziku“, u kojima nerijetko spominje klub i čelnike. Protekli period imali smo prilike da slušamo njegovo mišljenje, koje se ne ustručava da iskaže i o finansijskim problemima u klubu, sudijama, zaposlenima, igračima…

Ipak, Uprava kluba nije ostala imuna na Lalatovićevo ekscentrično ponašanje.

– Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova. Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS, kao i samog kluba, rekao je prvi čovjek Vojvodine Dragoljub Samardžić, za ,,Sportski žurnal“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here