Uspješni seminari u Tivtu

0

Šesti i sedmi semestar školovanja četvrte generacije UEFA ,,Pro“ licence, u organizaciji Centra za edukaciju trenera FSCG, uspješno su odrađeni u Tivtu.

Tokom devet dana rada, 20 kandidata prošlo je kroz intenzivan program aktivnosti. Osim svakodnevnih predavanja i panel diskusija kojima su prisustvovali, kandidati su dobili priliku da vode ekipu u utakmicama protiv kolega sa školovanja. Nakon odigrane utakmice, rađena je analiza od strane predavača Dr Nika Raičkovića, Dr Nikole Rakojevića, Dragoja Lekovića i Borisa Ljutice, kao i ostalih kandidata.

Gosti Centra za edukaciju trenera FSCG bili su trener Partizana Gordan Petrić, direktor Centra za edukaciju NFS Bosne i Hercegovine Dr Munir Talović i trener omladinskog tima Ajntrahta iz Frankfurta Damir Agović, koji su održali nekoliko inspirativnih predavanja.

Pred kandidatima za dobijanje UEFA ,,Pro“ licence izlaganja su imali i selektor ,,A“ reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović sa članovima svog stručnog štaba, asistent u U-21 reprezentaciji Crne Gore Vladan Tomić, selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Radovan Kavaja i selektor ženskih reprezentacija Crne Gore Mirko Marić. Na temu fizičke spreme govorio je Dr Kosta Goranović, dok je o pedagoškom radu u klubu predavanje imao Radoje Novović.

Uporedo sa ova dva semestra, Centar za edukaciju trenera FSCG organizovao je seminare za produženje validnosti UEFA ,,Pro“, UEFA „A“ i UEFA „B“ licenci.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here