Uvijek sam se plašila tvoje smrti tata, uništena sam, volim te beskrajno!

0

Emotivnim pismo od Dijega Maradone oprostila se njegova kćerka Dalma.

Argentinska glumica nadahnuto je poslala posljednju poruku ocu.

“Uvijek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti! Već mi nedostaješ tata! Izdržaću ovdje, bez onog dijela srca koji si ponio sa sobom!

Cio život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali napredovaću! Sačekaj me tamo. Idemo da se opet vidimo, dok ja vježbam, pa kad te vidim, ponovo ćemo pjevati, zajedno vičući… Pa… Ti zapravo pjevaš lijepo, a ja vrištim! Volim te tata!

Cio život ću te voljeti i braniti! A kad unuka poželi da te pozove video pozivom, umrijeću, ali budi uvjeren da ću joj tačno reći ko si bio, ko jesi i ko ćeš zauvijek biti! Možda te već voli. Jer ste to imali… Nije trebalo mnogo…

Sastavljam se iz komadića i ne mogu da zamislim kakav će mi biti život bez tebe… NE MOGU… Ali, evo me sa najboljim mužem na svijetu i ćerkom koja će me prisiliti da idem naprijed! Život je kratak, pa se vidimo uskoro!

Donosim ti tratinčice, da ukrasiš svoje štucne i molim te, pogledajte me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji! Volim te beskrajno!”, napisala je Dalma Maradona.

Legendarni El Pibe sahranjen je danas u Buenos Airesu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here