Uz Meridianbet isprati 12.kolo 1 CFL!

0

Subota nam donosi mečeve 12.tog kola Prve Crnogorske lige!

ISKRA – SUTJESKA

Iskra ce u Podgorici ugostiti aktuelnog sampiona lige. Prevelika motivacija i nije potrebna kada se igra protiv aktuelnog sampiona,tako je i Meridianbet spremio kvote za ovaj meč. Pobjeda domaćina se kotira kvotom 4.20,dok je na pobjedu gosta kvota1.84. Za one koji vjeruju u podjelu bodova svoj osjećaj mogu na platiti u Meridianupo kvoti od 3.35!

KOM – BUDUĆNOST

Budućnost kao vicešampion lige ce ići u predrađe Podgorice. Sa ne tako velikog putovanja nadaju se da će odnijeti sva 3 boda. Ali ni domaćin se neće predavati na svom terenu,prema tome ako svoje ambicije želi sprovesti u djelo moraju postići bar jedan pogodak. Meridianbet predlaže za ovaj meč popularnu igruGG po kvoti od 1.83. Za one koju ne vjeruju u pobjedu domaćina X2&GG po 2.13 kvoti u Meridianbet-u izgleda dobitno.

PODGORICA – GRBALJ

Podgorica ,prošlogodišnji drugoligaš,ne želi nazad u drugu ligu. Da bi to ostvario mora pobijediti direktne konkurente u tom cilju.Meridianbet predlog za tebe je 1 &manjeod 2.5 golova na meču po kvoti od 3.40.

RUDAR PLJEVLJA – TITOGRAD

Rudar na granici zone ispadanja dočekuje Titograd.

Domaćini su primili najviše golova u ligu,a Meridianbet tvrdi da će se tako i nastaviti. 3 i više golova na ovom meču kotira se po kvoti od 2.19.

ZETA- PETROVAC

Zeta vodi borbu za prva 3 mjesta,dok je Petrovac pretposlednji. To su dva tima sa najmanje datih golova u ligi (Zeta 8, Petrovac 7). Očekuje nas dosta tvrd meč, a posebno tome doprinosi Zetinih 5 primljenih golova na 11 odigranih mečeva u ligi. Multirezultat u Meridianbet-u od 1:0,2:0ili 3:0 po kvoti od 2.13 zvuči zanimljivo.

Cjelokupnu ponudu za 1. CFL možete vidjeti OVDJE!