Uzmite učešće u Meridianovom novom turniru sa nagradnim fondom od 1.000 eura!

44

U znak odlične saradnje, Meridian Online Casino i Mascot pripremili turnir sa poklon fondom od 1.000e!

Saradnja Meridian onlajn kazina sa svjetski priznatim proizvođačima igara nastavlja se saradnjom sa poznatim provajderom Mascot

 

Slotovi ovog provajdera se odlikuju vrhunskom grafikom, zanimljivim temama i odličnim bonusima, te se ovaj potez čini savršenim za igrače najvećeg online kazina u Crnoj Gori. 

Kako bi na najbolji mogući način proslavili ovu saradnju, Mascot i Meridian su pripremili vanserijski turnir sa ukupnim poklon fondom od 1.000e! Da biste ušli u trku za neki od pet poklona, potrebno je da ste registrovani igrač na meridianbet.me sajtu, gdje ovaj turnir počinje 24. novembra, a završava se 30. novembra 2020. godine. 

Ukoliko se još uvjek niste registrovali, imate dovoljno vremena i da prvo isprobate igre koje će učestvovati u turniru. Čisto da vam zagolicamo maštu, pomenućemo svaku igru pomalo! Sedam vrhunskih video slotova – od džokera množioca do besplatnih spinova i Respinova! 

Od predstavnika čuvenih voćkica, karakterističnih za klasične slotove, ovoga puta imamo jedan zanimljiv trio – Fruit Macau, Fruit Vegas i Fruit Monaco

Međutim, za razliku od klasičnih slotova, koji ne posjeduju bonus igre, ovaj fantastičan trio posjeduje i Respinove, i besplatne spinove, i množioce i džokerе sa množiocima! 

Mascot je „obrnuo igricu“ i slotove stare škole klasičnih slotova nadogradio, napravivši ih savršenim za sve tipove igrača. 


Ovaj odličan niz video slotova nastavlja se pikovom damom, koja će vas ugostiti u video slotu Queeen of Spades, i Robinom Hudom, koji vas čeka u slotu Robin of Loxley

Obje ove igre, pored specijalnih karakteristika u vidu bonus igara i funkcija, nude i mogućnost kupovine besplatnih spinova. Nestrpljivi igrači, ovo je prava prilika da se teleportujete do bonus igre i pokupite bonuse koji vas tamo čekaju! 


Sjajnu opciju kupovine besplatnih spinova Mascot je primijenio i na video slotove Riot i Re Kill Rerun, kojima se završava savršen krug slotova. 

Ovaj dvojac je namijenjen ljubiteljima distopijskih mračnih slotova sa apokaliptičnom tematikom i napetom atmosferom koju prati savršena muzika.


Meridian i Mascot su omogućili poklon fond od odličnih 1.000e.


Ako vam igranje ovako dobrih slotova već samo po sebi nije potpuni gušt, pomenućemo i to da vas čekaju odlični pokloni ukoliko pobijedite u ukupnom broju odigranih spinova u ovim igrama.

Obratite pažnju: samo spinovi odigrani za pravi novac učestvuju u turniru. 

Pobjedniku ovog turnira Mascot i Meridian su namijenili čak 500e keš novca! 

Ne brinite, mislili su i na ostale igrače i omogućili još sjajnih poklona: drugo mjesto na turniru osvaja 200e, a igrači od trećeg do petog mjesta osvojiće po 100e.Da rezimiramo: šta? – vrhunski turnir na igrama provajdera Mascot. Gdje? – na Meridian Online kazinu. Kad? – od 24.11. do 30.11.2020. Zašto? – Zašto da ne!? Dođite da se zabavimo, uživamo u fantastičnim igrama sa besplatnim spinovima, Respinovima i množiocima. 

Od voćkica do apokalipse – svi tereni su pokriveni i svi afiniteti zadovoljeni. Vi, koji još uvjek niste registrovani, trk na meridianbet.me, ekskluzivni bonusi se neće sami osvojit

44 COMMENTS

  1. Slot Robin of Loxley sam poceo da igram jos u vrijeme onog prvog karantina u martu i od tad ne prestajem vala se nadam nekoj nagradi

  2. Iskreno, batalio sam turnire, ne pamtim kada sam dobio pa makar najmanju nagradu i vise ne vidim svrhu ucestvovanja.

  3. Ova cifra je smjesna u odnosu na ono sto su nudili, tako da cu je prekociti. Znam da ce sledeca biti neka koji necu moci odbiti.

  4. Ja sam na par turnira igrajuci igrice bio u plusu, naravno od nagrade nista nisam vidio, ali ne zalim posto sam dobio i vise nego sto sam se nadao.

  5. Gledam da ispostujem svaku promociju, nisam zaludjenik nikad bio, ne nadam se nagradi.. Ali toliko turnira a ja ni na jednoj da dobijem neku od istih? To stvarno i nije neka fora…

  6. A bgm svako malo novi turnir, jos ovaj pred kraj mjeseca pa ovo ne bi postizao neko ko ima ne znam koje pare da ucestvuje

  7. A e jes, a kad bi mi dao neko pare da se igram ja bi rado. Ali za ovo nemam, odje treva dosta da ulozis da bi ucestvovao

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here