Van Dajk uvjeren u čudo: Bez panike

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk siguran je da njegova ekipa može da nanese probleme Barseloni u revanšu polufinala Lige šampiona uprkos porazu od 3:0 u Španiji.

Liverpul je dominirao na jučerašnjoj utakmici, ali izabranici Jirgena Klopa nisu uspjeli da savldaju Marka Andrea Ter Štegena i dođu makar do jednog pogotka koji bi im značajno olakšao posao na ,,Enfildu“.

 Razočaran sam, ali rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu i ono što se zapravo dešavalo na utakmici. Imali smo neke velike šanse. Mogli smo postići makar jedan gol, ali i oni su mogli postići četvrti, 3:0 je i imamo sada mnogo posla na ,,Enfildu“ – rekao je Van Dajk za klupski sajt.

Nije se Liverpul ove sezone mnogo puta nalazio u ovoj situaciji, ali nema sumnje da će pokušati da preokrenu ovaj susret.

 – Pokazali smo tokom ove sezone da nikada ne odustajemo. Moramo da budemo složni, pa ćemo vidjeti kako će ići. Jedine stvrai koje trenutno možemo da uradimo jesu da vjerujemo, nastavimo da radimo vrijedno i ostanemo pozitivni. Nema razloga da paničimo. Vjerujemo i nastavićemo da vjerujemo – poručio je Van Dajk.

Revanš se igra u utorak, 7. maja, na ,,Enfildu“.

Advertisements