“Varvari” poručili redakcijama Informera i Kurira: Ako opet bude nestašica toalet papira, možda u nuždi i kupimo vašu novinu

2

Nakon pisanja srbijanskih tabloida “Informer” i “Kurir” o tome da su “Varvari” pripremali napade na turiste iz Srbije stigao je i odgovor od ove navijačke grupe.

“Najvatreniji” navijači podgoričke Budućnosti na sebi svojstven način obratili su se srpskim tabloidima.

Njihovo obraćanje prenosimo u cjelosti.

Iako obično ne diskutujemo sa neozbiljnim ljudima i medijima, i pišemo demante, osjećamo potrebu da reagujemo zbog današnjeg bombastičnog natpisa u partijskim dnevnim listovima “Informer” i “Kurir”, povodom navodnog hapšenja navijača Budućnosti koji su se, po njihovim riječima, valjda spremali da napadnu naljepnicama turiste iz Srbije. Ko ima i gram mozga zna da je pomenuto smeće od novine u rangu “Trećeg oka” ili “Zone sumraka”, mada su i ovi listovi sa svojim naučno fantastičnim pričama makar zanimljiviji i duhovitiji. U ovakve natpise mogu da povjeruju možda jedino senilni penzioneri, izlapjeli od rijalitija, mada vjerujemo da su čak i njima ovakvi natpisi smiješni, ali zbog trenutne političke situacije morali smo reagovati. Niti je ko od nas hvala Bogu uhapšen, niti smo spremali, niti spremamo bilo kakve akcije protiv turista, pogotovo ne iz Srbije, tako da nalogodavcima ovakvih tekstova poručujemo – prekinite da skupljate bilo kakve političke ili druge poene, makar ne preko naših leđa, a redakciji “Informera” i “Kurira” – ako opet bude nestašica toalet papira, možda u nuždi i kupimo vašu novinu.

Varvari Podgorica

2 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here