Važan trijumf Mornara, Rudar mora bolje

0
FOTO: FSCG.ME

Fudbaleri Mornara savladali su Rudar (1:0) u Pljevljima, čime su na najbolji način otvorili drugi dio sezone. Barani su pokazali da znaju da igraju na rezultat i brejkom u derbiju začelja gurnuli su Pljevljake na začelje, a sebi omogućili da ostanu u trci za gornji dio tabele.

Baš zbog toga Mornar je pred ovaj meč bio na raskrsnici, ali je ovom pobjedom ostvario uspjeh kojim je najavio bolje proljeće…

– Znali smo da nas čeka neizvjestan duel. Nakon napornih priprema teško je na premijeri odigrati dobar meč i pokazati pravo lice. Ali bili smo svjesni da je ovo za nas izuzetno zahtjevan meč u kojem bodovi imaju gotovo dvostruku vrijednost. Nije bilo lako, ali pobjeda nam znači i rezultatski i na psihološkom planu – kazao je vezista Mornara Andrija Kaluđerović, nekadašnji član Rudara.

Rudar u narednom kolu čeka novi derbi začelja, jer gostuje Iskri, dok Mornar ima težak zadatak, jer će ugostiti lidera, ekipu Sutjeske. Upravo zbog toga jasno je koliko je bilo važno da se stigne do uspjeha pod Golubinjom.

– Svaki meč u drugom dijelu sezone biće od posebnog značaja. Nastojaćemo da nakon ovog trijumfa u što boljem raspoloženju dočekamo meč protiv Sutjeske. Sigurno je da ćemo imati poseban motiv, jer smo svjesni da ne zaslužujemo da budemo na začelju – naglasio je Kaluđerović

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here