Velike ovacije za Delibašića

0

Andrija Delibašić, nekadašnji reprezentativac Crne Gore i sadašnji sportski direktor FK Budućnost, bio je u centru pažnje na nedavnom spektaklu u Valjekasu. Rajo Valjekano je obilježio svoj stoti rođendan spektakularnom “utakmicom zvijezda”, započinjući proslavu vijeka postojanja koja će trajati tokom cijele 2024. godine.

Ovaj klub, poznat kao “ponos radničke klase”, okončao je prethodnu sezonu španske elite na 17. mjestu, samo korak iznad opasne zone ispadanja. Atmosfera na ovom događaju bila je izuzetno prijateljska, obasjana “morem” aplauza, među kojima je najviše bilo upućeno našem Andriji Delibašiću.

Delibašić, rođeni Nikšićanin, nosio je dres Rajo Valjekana od 2010. do 2013. godine, tokom kojih je odigrao 81 meč i postigao 14 golova. Njegova prisutnost na terenu bila je podsjećanje na nezaboravne trenutke iz prošlosti kluba, dok su legende kluba odmjeravale snage protiv tima zvijezda LaLige, čime su odali počast različitim generacijama koje su nosile crveno-bijele boje.

Ova utakmica nije bila samo sportski događaj, već i humanitarni čin, čiji je prihod u cjelosti bio namijenjen borbi protiv ALS-a.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here