VELIKE PROMJENE: Čak devet fudbalera napušta tim, među njima i bivši CG reprezentativac!

0

Vojvodina će sljedeće sezone imati drugačiji izgled, a osim Nenada Lalatovića klub će napustiti i neki iskusni fudbaleri.

Članovi Upravnog odbora jednoglasno su riješili da se neće produžavati saradnja ni s većinom fudbalera kojima na kraju sezone ističu ugovorne obaveze.

To su Željko Brkić, Petar Bojić, Nikola Drinčić, Aranđel Stojković, Đorđe Đurić, Slavko Bralić, Siniša Saničanin, Nikola Andrić i Miodrag Gemović.

– Sadašnja ekipa obezbijedila je Vojvodini novi izlazak u Evropu i osvojila je Kup Srbije prošle godine, što su svakako ozbiljni rezultati. Uprkos tome, nismo posle tog dometa uspjeli da prodamo ni jednog igrača i, shodno novousvojenoj politici kluba, želimo da postanemo tržišno atraktivniji. Nisam još uvijek razgovarao ni s jednim od trenera koji bi mogli da nam budu zanimljivi, mada se tokom posljednjih dana moglo u pojedinim medijima čuti kako sam to ipak učinio. U svakom slučaju, stručnjaci koji imaju iza sebe rezultate biće nam interesantni, a siguran sam i da je samo ime Vojvodine veliki magnet za brojne trenere, rekao je sportski direktor Milan Kosanović, a preneo „Dnevnik“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here