Veliko otvaranje novog MERIDIAN SLOT KLUBA!

0

Priča o Meridianu je priča o pozitivnom iznenađenju, o nečemu novom i nesvakidašnjem, o ukusu koji do sada niste probali. Na to ste valjda navikli do sada.
Kuhinja iznenadjenja koja nikada ne prestaje sa radom, a za vas uvjek servira nešto novo i zanimljivo, u subotu u kladionoci Alpe Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 74,  predstavlja ono što će zadovoljiti i najprobirljivije sladokusce – Meridian slot klub!

Da bi iznenadjenje bilo kompletno, a Meridian opravdao svoj naslov, 07.12. od 15h do 21h u Kladionici Alpe je pripremio Happy day.
Igračima će se osim dobre zabave i pomoći oko upoznavanja igara, ponuditi i vaučeri od 5eur, koje će moći da iskoriste na bilo kom slotu.
Zato vas Meridian Slot klub poziva da dodjete, upoznate nas i sa nama se družite i zabavite, ali i testirate uz našu pomoć svoju sreću na bilo kojoj od preko 20 igara koje se nalaze u ovoj nevjerovatnoj ponudi!

Da će svako sebe pronaći u novom Meridian Slot klubu te da će svačiji ukus biti zadovoljen, govore samo neki od sledećih brojeva:
-Meridian slot klub će predstaviti 10 potpuno novih slot mašina.
-Svaka od njih nosi sa sobom preko 20 različitih  igara u sebi.
-U zavisnosti od uloga, mogući dobici donose i po nekoliko desetina hiljada evra.
-Jackpot dobici i mogućnosti koje oni nude, zagolicaće svačiju maštu!

Nešto starije Classic slot igre, Jackpot igre, igre sa kockanjem, igre sa voćkicama i mnoge druge inovativne igre, samo su neke od kategorija igara koje se nalaze unutar jedne mašine, a koje će  zadovoljiti sve generacije igrača.
Osim nevjerovatnih brojki koje ove igre donose, za kompletan doživljaj pobrinuo se fenomenalan dizajn i zvuk. Samo u Meridian slot klubu igrač će imati privilegiju da oseti mističnost i  avanturu, koju donose igre poput Scarab, Mistress of Egypt, Macedonia…

Zato ne propustite druženje sa nama u novom Meridian slot klubu!!!