Virtuelna igra klađenja Lucky6!

19

Lucky6 je virtuelna igra online klađenja koja  omogućava zabavljane na razne načine i mogućnosti. 

Jedan od načina je naravno standardni, izaberite 6 brojeva od ponuđenih 48, i u zavisnosti gdje šesti broj stane određuje se koeficijent dobitka.

A ako ne znate koje brojeve da izaberete ,tu je opcija Random, samo jednim klikom na nju 6 brojeva će nasumično sistemski biti odabrano.

Pored pogađanja brojeva za naredno izvlačenje, postoje još nekolika različita načina  za odigravanje .Na primjer imate mogućnost da se kladite na boju prvog broja,kao i da li je prvi broj veći ili manji od ponuđene granice.

Osim toga tu je mogućnost klađenja na ukupan zbir prvih brojeva,kao i da li će prvi broj biti paran ili neparan,takođe možete da izaberete i opciju zbir prvih brojeva da li je paran ili neparan, ili hoće li više biti parnih ili neparnih brojeva.

Na sve pomenute igre ponuđene su različite kvote, i u zavisnosti od određene kvote određuje se zbir dobitka .

Registracijom na meridianbet.me sajtu zaigrajte ovu zanimljivu igru!

19 COMMENTS

  1. Meni je ubjedljivo najbolja igra broj u prvih pet..nikada nisam bio za to experimentisanje ali jednom sam probao i dobio naravno. . .od tada stalno igram

  2. Nikad ja nista na navedeno nisam dobio …mada nisam se nesto ni pretjerano trudio …kada vidim da ne ide brzo ja to batalim.

  3. Ovo sam uvijek smatrao za klasicno bacanje para i dalje imam isto mišljenje…bolje mi je da sastavim neki tiket.

  4. Nikad ovo nisam igrao nesto mi se cini da ne bih nikad pogodio ni jedan broj.Vise volim vase slotove I njih redovno igram

  5. Imam par kombinacija 6 brojeva koje redovno igram, i zadovoljan sam. Par nepar, rijetko. Boje odigram povremeno.kad ne ide sa brojevima

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here