VIŠE NEMA DILEME: Monći odlazi iz Rome, mijenja ga bivši fudbaler “vučice”!

0

Fudbaleri Rome imaju poprilično turbulentnu sezonu za sada, koja će sigurno biti loša ukoliko ekipa iz Rima ne obezbijedi plasman u Ligu šampiona.

Ipak, sinoć je “vučica” golom Džeka u sudijskoj nadoknadi ostvarila veoma važnu pobjedu na gostovanju kod Frozinonea (2:3).

Kako sada stvari stoje, sve je izvjesnije da će Monći na kraju sezone napustiti Romu, pošto navijači nisu zadovoljni njegovim radom.

Monći je u potpunosti “pao” u očima navijača Rome, koji ga krive, zajedno sa predsjednikom Džejmsom Palotom, za prodaju najvećih zvijezda, između ostalih Alisona i Rađe Naingolana.

Poznato je i gdje će Monći nastaviti sa radom, jer kako prenose španski i engleski mediji, Arsenal mu je ponudio ulogu tehničkog direktora i očekuje se da Monći prihvati ponudu!

To bi značilo ponovnu saradnju sa nekadašnjim trenerom Sevilje Unai Emerijem, a Arsenal je navodno spreman da plati Romi milion evra otkupne klauzule, s obzirom na to da ga ugovor sa “vučicom” veže do ljeta 2021. godine.

Po pisanju “Gazete delo Sport” Monćija u Romi bi mogao da zamijeni bivši igrač kluba Federiko Balzareti!

Balzareti je prije četiri godine rekao zbogom fudbalu zbog hronične povrede leđa, a nakon toga je bio jedan od zamjenika Valtera Sabatinija za vrijeme njegovog boravka u Romi.

Takođe, postoji i opcija da se u klub vrati Franko Baldini, koji je već blisko sarađivao sa predsjednikom Palotom, i to kao njegov savjetnik.