VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li se Naingolan vraća u Inter!

0

Rađa Naingolan je ovog ljeta prešao iz Intera u Kaljari na pozajmicu. Novi trener „neroazura“ ga nije želio u svom timu. Od početka sezone popularni „Nindža“ igra sjajno za klub sa Sardinije.

Kaljari je hit Serije A, a sada je otkriveno i da li će na kraju oe sezone Naingolan da se vrati na „Đuzepe Meacu“? Ne, uprava Intera je donijela odluku da bez obzira na njegov učinak na terenu za njega više nema mjesta u timu Antonija Kontea.

Nakon toga, oglasio se i Naingolan, koji je pomenuo Inter, ali i reprezentaciju Belgije, Fjorentinu, svoju ženu koja boluje od raka.

Želim pokazati Interu da su pogriješili. Igram prilično dobro i rezultati Kaljarija su takođe dobri. To je velika pobjeda za mene. Reprezentacija? Čim se etiketa pričvrsti na vaše čelo to vam se više neće skinuti. Pročitao sam da Sven Nis nije mogao da vjeruje da pušim, ali kako biciklista može nešto reći fudbaleru? On sjedi na biciklu sedam sati, ja moram da trčim sat i po. To nije za poređenje. Toliko igrača puši. Često bude nas šest ili sedam u grupi, svi puše, a oni samo mene gledaju. Mogao sam otići u Fjorentinu, ali problem moje žene bio je razlog što sam izabrao Kaljari. Preferirao sam grad u kome je živjela. Sve ide dobro iako je put do oporavka dug. Nije lako sa djecom, često smo kod kuće bez nje. Trudim se da budem sa njima što je više moguće, iskreno kaže Naingolan.

Kaljari se nakon 13 kola Serije A nalazi na 4. mjestu sa 25 bodova koliko ima i Roma.