„Više su Zeta, Budućnost,Sutjeska… uradili za CG fudbal nego FSCG, spreman sam na TV duel“

0
foto: Youtube

U sinoćnjoj emisiji „Slobodna zona“ na TV PRVA Radojica Božović je kazao da su više klubovi uradili za CG fudbal nego „njegov“ savez.

Odgovorno tvrdim da su Zeta, Budućnost, Sutjeska, Rudar i ostali klubovi mnogo više dali CG fudbalu, nego što je dao njegov savez. Ja opet kažem „njegov“ savez, to je njegov savez. Više su dali klubovi za afirmaciju fudbala u Crnoj Gori i van Crne Gore nego on.

Božović je kazao da on nikada nije mogao da sastavlja ekipu trenerima koji su kroz istoriju vodili Zetu, a zašto je on bio prozivan.

Ja nisam mogao da „sastavljam“ ekipu Mladenu Vukićeviću, Dragoljubu Đuretiću, Dejanu Vukićeviću, Zvonku Kaleziću, Dušku Vlaisavljeviću, Pecu Rakojeviću, to je prosto nemoguće bilo. Oni bi odmah napuštili klub da je bilo tako.

On je kazao da ima nekoliko stvari koje ne želi da pominje, jedino u TV duelu je spreman da razgovara o svemu sa Savićevićem.

Ima tu dosta nekih stvari… Vjerovatno će on i Šofro napraviti neku emisiju đe će me pozvati i ja ću doći da razgovaramo o svemu. Spreman sam na duel. Neka izabere mjesto za megdan. Neka izabere demokratsko mjesto pa da kažemo sve – kazao je Božović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here