Vojvodina ostala bez kapitalnog pojačanja zbog generala

0

Fudbalski klub Vojvodina ostao je bez zimskog pojačanja u vidu zambijskog napadača Emanuela Čabule, potvrdio je sportski direktor Novosađana Milorad Kosanović.

Iako je Čabula već viđen na ,,Karađorđu“ uz riječi hvale koje je dobio od trenera Nenada Lalatovića i Milorada Kosanovića, špic iz Zambije neće zaigrati u ,,srpskoj Atini“, barem ne do ljeta.

– FK Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-bijelom dresu. Nažalost, umiješao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovjek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa – rekao je Kosanović za „Dnevnik.rs“ i nastavio:

– Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na ljeto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno. Bez obzira na to, mislim da smo dovođenjem Simića uradili veliki posao i da sada imamo veoma dobro ukomponovan tim, s odličnim rješenjima na svakoj poziciji.

Nenad Lalatović istakao je prethodne nedjelje da je Čabula fudbaler po njegovom ukusu. Brz, prodoran i golgeter koji je potreban klubu kako bi mogao da bude još konkurentniji. Sada će ipak morati da se okrene već postojećim snagama.

Vojvodina ima svoje probleme i dalje, te su igrači okrenuli leđa upravi sve dok ne dobiju zarade koje su im obećane još prije nekoliko mjeseci.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here