Vrijedno se radi u Školi fudbala FSCG

0

Polaznici ,,Škole fudbala FSCG“ od 11. januara vrijedno treniraju na terenima Trening kampa FSCG, kao i na bazenu hotelskog kompleksa ,,Voco“.

Na ,,zelenom tepihu“, u zavisnosti od rasporeda, treniraju jednom ili dva puta dnevno, dok u sklopu aktivnosti imaju i redovne treninge u bazenu i teretani, sve pod komandom selektora Gorana Perišića i njegovog stručnog štaba.

Takođe, igrači imaju i teorijska predavanja, koja je na temu pravilne ishrane držao Marko Vukotić, licencirani nutricionista u sportu.

,,Škola fudbala FSCG“ je projekat čiji je cilj okupljanje i dugoročni zajednički rad najtalentovanijih igrača iz iste generacije. Trenutno su na pripremama, koje traju do 25. januara, kandidati za kadetsku reprezentaciju, odnosno igrači rođeni 2006. godine i mlađi.

Kroz ,,Školu fudbala FSCG“ sa igračima će se raditi na unaprjeđenju njihovih tehničkih, taktičkih i fizičkih karakteristika, a ujedno će se sticati uslovi za stvaranje i kasnije funkcionisanje Akademije, koja bi radila po uzoru na najsavremenije ustanove sličnog tipa u Evropi i svijetu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here