VUJAČIĆ: Čast mi je što sam debitovao, protiv Češke napad na sva tri boda!

0

Igor Vujačić je sinoć debitovao u nacionalnom dresu Crne Gore. Stameni fudbaler je u potpunosti opravdao očekivanja trenerskog tandema Džudović-Leković.

Vujačić je kazao da mu je čast i zadovoljstvo što je upisao prvi nastup u dresu svoje zemlje. Kazao je da ostaje žal što Crna Gora nije osvojila sva tri boda.

Svakako da mi je čast i zadovoljstvo što sam nastupio za reprezentaciju Crne Gore. Malo mi je krivo što nijesmo uspjeli da ostvarimo pobjedu, ali šta je tu je, idemo dalje.

On vjeruje u pozitovan rezultat u duelu protiv Češke.

Nadamo se dobrom meču protiv Češke. Nadamo se da ćemo tamo osvojiti bod, ako ne i sva tri. Sigurno ćemo ići na sva tri boda, daćemo sve od sebe – kazao je Vujačić.

Vujačić je u sinoćnjem meču pokazao da se na njega zaista može ozbiljno računati. Kapiten Zete je u nekoliko navrata sjajno intervenisao, spasio nekoliko odličnih prilika za goste.

Pa ne bih sebe isticao u prvi plan. Primili smo gol iz naše greške. Da smo u prvom dijelu meča igrali kao u drugom sigurno da ne bi rezultat bio ovakav kakav jeste. Ostaje žal za bodovima, propuštili smo šanse, propuštili smo mnogo. Međutim, okrećemo se narednom meču u Češkoj i nadamo se dobrom rezultatu po nas – zaključio je Vujačić.